INGYENES ANYAGOK / MOMZEE FREEBIES

Fiatal édesanya egy ablak előtt tartja a babáját

Szeretnél hatékonyabban haladni a tudatos szülőség és a gyermeknevelés útján? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel teheted boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá mindennapjaitokat?

A Momzee ingyenes anyagai konkrét, lépésről lépésre történő útmutatást nyújtanak neked ahhoz, hogy sikeresen navigálj a szülőség kihívásai között.

Készen állsz arra, hogy a szülőségedet új szintre emeld? Ha kíváncsi vagy a részletekre, válogass bátran az ingyenes anyagainkból!

Babánk őszinte bizalommal születik meg, és – ha figyelünk – kitartóan jelzi, hogy mire van szüksége. Ez az ebook Neked szól, ha szeretnél többet megtudni kisbabád valós igényeiről, és megérteni, mire van szüksége ebben a különleges kezdeti időszakban.

Ezt az ebook-ot azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk a nehezebb időszakokban. Hasznos tippeket osztunk meg, hogy szülőként hogyan tudod megőrizni a nyugalmad, elengedni a szorongást és tudatosan tekinteni az erősségeidre – hogy minden múlandó pillanatban jelen tudj lenni.

Ebből az összefoglalóból megtudhatod, hogy hogyan rendezd be a gyerekszobát az egyszerűség jegyében olyan módon, hogy az támogassa gyermeked önállóságát és folyamatosan fejlődő képességeit.

Ez az akvarell kártyacsomag segít a gyerkőcöknek játékosan megismerkedni az ABC betűivel. Nyomtasd ki, vágd szét, és kezdődhet is a közös tanulás!

Ez a játékos kártyacsomag segít a gyerkőcöknek játékosan megismerkedni a legismertebb geometriai alakzatokkal, formákkal. Töltsd le, és kezdődhet is a közös tanulás!