Félelmek nélkül

Bátran a szülés felé!

4 hetes szülésfelkészítő 
és önismereti program

A program indul:
2024.08.05.

nap
óra
perc
másodperc

Félsz a szüléstől? Nem tudod, mire számíthatsz, mi vár rád a nagy napon?

Tarts velünk a Momzee 4 hetes szülésre készülő és önismereti programján, és várd magabiztosan a kisbabáddal való találkozás pillanatát!

Miért hoztuk létre ezt a programot?

Mert hiszünk benned!

Teljesen természetes, ha a szülés közeledtével az izgatottság mellett a félelem is felüti a fejét. Ha tartasz az ismeretlentől, a fájdalomtól, a szülést kísérő testi-lelki változásoktól, tudd, hogy nem vagy egyedül!

Ezt a programot azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy a megfelelő felkészüléssel és támogatással ezek a félelemek megszelídíthetők – ami a szép szülésélmény egyik kulcsa lehet.

Csatlakozz a programhoz, és ismerd meg a szülés varázslatos erejét!

A programot tartja

Kucséberné Farkas Mirtill

Szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, baba-mama jógaoktató

A szülés, születés csodáját a saját anyaságom hozta az életembe. Két kislányom világrajövetele és cseperedése során éreztem a meghívást, hogy a családok támasza legyek már a kezdetektől, a babavárás és szülővé válás kihívásaitól.

2015-2017 között elvégeztem Békés Emőke kétéves dúlaképzését, és műhelyében jelenleg is aktív tag vagyok. 2018 óta kísérek aktívan szüléseket Budapesten, állami és magánkórházakban, valamint bábák mellett otthonszüléseket.

Hogy az alapvető szoptatási kérdésekben szakavatottan tudjam segíteni a felém forduló családokat, önkéntes szoptatási segítő képzést végeztem.

2019-ben kismama és baba-mama jógaoktatói végzettséget szereztem a Sarasvati Alapítványnál. Számomra a kismama jóga csodásan kiegészíti a szülésfelkészítést, mert a testet és a lelket is ugyanúgy támogatja, ápolja és feltölti.

2021 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem szülésznő szakos hallgatója vagyok, mert úgy érzem, a dúlaság még nem a végállomás az életemben.

Széles körű tapasztalataimmal segítelek Titeket kiigazodni a jelenlegi egészségügyi rendszer működésében, a lehetőségeitek feltérképezésében, és az erőforrásaitok megtalálásában és megerősítésében.

Biztos kezekben, félelem nélkül

NEKED SZÓL A PROGRAM, HA...

Hogyan zajlik?

A 4 hetes program felépítése

1
2
3
4

Azonosítsd a félelmeket!

Készülj fel a szülésre!

Ismerd meg a lehetőségeid!

Engedd el az elvárásokat!

Teljeskörű támogatás

A program tartalma

Ne maradj le!

Miért éri meg csatlakozni?

Elérhető tudás

Bárhol, bármikor

A saját időbeosztásod szerint haladhatsz, bármikor megnézheted vagy megállíthatod a videókat.

Biztos kezekben

Hiteles segítség

Olyan szakértőtől tanulhatsz, aki számtalan szülő párt kísért végig a várandósság és a szülés során, és pontosan ismeri a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Amit a tudás mellé adunk

Szülői önismeret

A heti gyakorlatok segítségével az önismereted is fejlesztheted. Természetesen semmi sem kötelező, itt csak azzal foglalkozol, amivel szeretnél.

Nem vagy egyedül!

Folyamatos támogatás

A program zárt Facebook csoportjában bármikor felteheted kérdéseid és megoszthatod tapasztalataid a többi kismamával.

A szülésig kísérünk

Relaxációs hanganyag

A videótár és a jógagyakorlatok mellé egy letölthető hanganyaggal is megajándékozunk, melyet akár a szülőszobára is magaddal vihetsz.

Ha maradt még kérdésed…

Élő webinar

A programban ötvözzük az egyéni felkészülést a személyes szakértői támogatással – ha maradt még kérdésed, az élő webinar alkalmakon felteheted!

Ne maradj le!

A következő program indul: 2024.08.05.

nap
óra
perc
másodperc

Csatlakozz a programhoz!

Várd magabiztosan a szülésed napját!

Bátran a szülés felé!

4 hetes szülésfelkészítő és önismereti program

29 900 Ft helyett 16 990 Ft

Kérdésed van? Segítünk!

Gyakori kérdések és válaszok

A következő 4 hetes program 2024.08.05-én indul. Minden héten egy központi témát dolgozunk fel, videók, extra tartalmak és önismereti feladatok segítségével.

Ha lemaradtál az indulásról, ne csüggedj! Augusztus első hetében még van lehetőséged csatlakozni. A videókat később is visszanézheted.

A programra itt tudsz jelentkezni. A számlázási adatok megadását követően a rendszer a Thinkific online kurzusoldal biztonságos fizetési felületére (Stripe) irányít, itt tudod megvásárolni bankkártyás fizetéssel a prémium hozzáférést. Július 21-ig Early Bird kedvezménnyel vásárolhatod meg a részvételt.

A jelentkezést és a jegyvásárlást követően a Thinkific felületén tudod megtekinteni a videókat. Ugyanitt érheted el a heti gyakorlatokat, az ajándék anyagokat és a letölthető segédleteket. Minden új anyagról a zárt Facebook csoportban is küldünk emlékeztetőt.