KURZUSAINK

Készülj tudatosan kisbabád érkezésére, és gazdagodj hasznos tudással és gyakorlati tanácsokkal a születést követő időszakban is! Tapasztalt szakértőnk végigkísérnek
a várandósság és a családdá válás állomásain.

Várandósként Te vagy babád első univerzuma, közege: helyes felkészüléssel nyugodtabbá, táplálóbbá tudod varázsolni ezt a kilenc hónapot – magad és a gyermeked számára. Szerezz hasznos ismereteket, majd dőlj hátra és relaxálj együtt a babáddal!

A jó szülésélmény lehetősége jóval a nagy nap előtt kezdődik:
a testi és lelki felkészülés átjárja
a várandósság hónapjait. Kurzusunk segít, hogy tisztábban lásd, mire vágysz a szülésed során. Tervezz, készülj, majd engedd át magad a folyamatnak!

Szeretnél mindent megtudni a szülésről, és mindezt az otthonod kényelméből? Akkor engedd, hogy tapasztalt szakértőink kézen fogjanak, és együtt bejárjátok a szülés különleges és izgalmas birodalmát – egészen az első kontrakcióktól az aranyórákig.

Az újszülött babák gyönyörűek, illatosak, de néha jól jönne hozzájuk egy útmutató. Videóink segítenek Neked megismerni babád valódi szükségleteit, és támogatnak, hogy a kezdetektől válaszkészen, biztonságot nyújtva fordulhass felé.

A női test szoptatásra való felkészülése már a várandóság előtt megkezdődik. Kurzusunkból megismerheted a szoptatás előnyeit, és gyakorlati tanácsokat kaphatsz a sikeres szoptatás megvalósításához – az első napoktól az elválasztásig.

Hogyan készüljünk a gyermekágyra? Milyen testi és lelki változásokra számítsak? Átalakul-e a párkapcsolatom?
Ez a kurzus a Te jóllétedről szól friss édesanyaként: tudj meg többet a gyermekágy időszakáról, és az öngondoskodás lehetőségeiről.

Érdekel a hordozás, de nem tudod, hogyan vágj bele? Online kurzusunkban bemutatjuk a biztonságos hordozás alapjait, majd a hozzátok illő hordozótípus kiválasztásában is segítségedre leszünk. Utána kötésre (vagy becsatolásra) fel, indulhat a séta!

Mikor kezd el végre kúszni? Még nem jár? Milyen játékot vegyek neki? Szülőként rengeteg kérdés merülhet fel bennünk gyermekünk fejlődésével kapcsolatban. Korai fejlesztő szakértőnk segít választ adni kérdéseidre, és ötleteket a közös, önfeledt játékra.

A kistestvér születése az egyik legizgalmasabb változás egy család életében. Kurzusunkban segítünk Neked, hogy a játék és a mese erejével harmonikusabbá tedd ezt az különleges időszakot nemcsak a nagyobb testvér, de az egész család számára egyaránt.

Császármetszés utáni hüvelyi szülésre készülsz? Orvos szakértőnk segít eligazodni az egészségügyi információk között, míg dúla előadónk a gyakorlati felkészüléshez ad tanácsokat. Csatlakozz kurzusunkhoz, és ismerd meg a lehetőségeidet!

Félsz a szüléstől? Nem tudod, mire számíthatsz, mi vár rád a nagy napon?

Tarts velünk a Momzee 4 hetes szülésre készülő és önismereti programján, és várd magabiztosan a kisbabáddal való találkozás pillanatát!

Szeretnél még többet tudni?

KURZUSAINKAT CSOMAGBAN IS VÁLASZTHATOD

Szülésfelkészítő komplex

most 59.900 Ft-ért

Mindent az
első évről

most 68.900 Ft -ért

Újra babát
várok!

most 51.900 Ft-ért

most 59 900 Ft-ért

79 700 Ft helyett

most 68 900 Ft -ért

106 500 Ft helyett

most 51 900 Ft-ért

69 700 Ft helyett

HOGYAN HALADJ A KURZUSOKKAL?

kurzus-betekinto