Bizalommal készülve

A szüléshez vezető út

Készülj velünk a szülésre, és tudj meg többet a lehetőségeidről!

A jó szülésélmény lehetősége jóval a nagy nap előtt kezdődik: a testi és lelki felkészülés átjárja a várandósság hónapjait. Kurzusunk segít, hogy tisztábban lásd, mire vágysz a szülésed során. Tervezz, készülj, majd engedd át magad a folyamatnak! 

Akitől tanulhatsz

Dr. Farkas Eszter

Szülész-nőgyógyász, szoptatási szaktanácsadó

2012-ben végeztem a Debreceni Egyetemen általános orvosként, majd a debreceni Kenézy Gyula Kórházban töltöttem a szakképzésem éveit. Már az egyetemi felvételikor szülész-nőgyógyásznak készültem. Elvégeztem a SOTE szoptatási szaktanácsadói képzését

2019 óta Budapesten végzem a munkámat, a szüléseket a Róbert Magánkórházban kísérem. Itt sok lehetőségem és eszközöm van arra, hogy úgy kísérjem a szülő anyákat, ahogy arra a szakmaválasztásomkor vágytam: éberen felügyelve, de minél inkább az ő szükségleteikhez igazítva; a folyamatba csak akkor belenyúlva, amikor valamilyen probléma adódik.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • A szüléshez vezető út
  • Szülésfelkészítő
  • VBAC – természetes szülés császármetszés után
dr-hejja-nagy-kata

Dr. Héjja-Nagy Katalin

Pszichológus, perinatális szaktanácsadó, tanár

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetemen pszichológia, tanár és angol szakfordító szakon. Ezután ugyanitt doktoráltam 2004-ben, a zenehallgatás szubjektív élménye volt a kutatási témám. Az Eszterházy Károly Főiskolán (később Egyetemen) tanítottam 2018-ig, 2018-tól ismét a Debreceni Egyetem oktatója vagyok.

A pszichológia módszertanából autogén tréning, hipnózis, pszichodráma, majd a sématerápia módszerében képződtem. Közben két fiam született, a várandósság és szülés saját élménye, a többi édesanyával való beszélgetések, és az ezen a területen való tennivalók miatt ekkor biztos lettem abban, hogy pszichológusként ezzel a különleges időszakkal szeretnék leginkább foglalkozni. A szülés körüli életidőről való mélyebb szaktudás vágya ösztönzött a perinatális szaktanácsadó képzés elvégzésére 2012-2014 között.

Leginkább a babára várás nehézségeivel, várandós édesanyák szülésre való felkészítésével, szülésélmény feldolgozással, szoptatási és egyéb koragyerekkori nehézségekkel foglalkozom a gyakorlatban. A kutatásban pedig a szülés élményének összetevőit és a korai kötődés meghatározóit vizsgálom. 

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • A szüléshez vezető út
  • Gyermekágy

Puroszné Nagy Magdolna

Perinatális szaktanácsadó, dúla

Szegeden élek, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja vagyok. Jónéhány év gimnáziumi tanári munka után 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés óta édesanyákat kísérek, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt.

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő foglalkozásokat.

2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában: a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes anyaság létig. A leggyakoribb témák, amelyekkel megkeresnek: szülésélmény feldolgozása, veszteségélmény, termékenységi nehezítettség, várandósság alatti félelmek. 

2019-ben végeztem el a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning vezetői és várandós relaxációs képzéseit, főként várandósokkal dolgozom e téren is.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • A szüléshez vezető út

Biztos kezekben, biztos segítség

NEKED SZÓL A KURZUS, HA...

Készülj tudatosan!

EBBEN A KURZUSBAN...

A kurzus tartalma

MIT KAPSZ A KURZUSBAN

Miről lesz szó a kurzusban?

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

1. MODUL:

Milyen szülésre készülsz? Milyen kép él benned a szülésről?

2. MODUL:

A várandósgondozás folyamata 

3. MODUL:

Szülési terv és preferenciák – választási lehetőségek, vágyak és kommunikáció

4. MODUL:

Test és lélek felkészítése a szülésre

5. MODUL:

A szülésélmény jelentősége 

kurzus-betekinto

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz?

Nézz bele a kurzusba!

szakerto-ikon

Elismert szakértőktől
tanulhatsz

A saját tempódban
haladhatsz

Extra letölthető
segédleteket adunk

Mit kapsz még?

A VIDEÓKURZUS MELLETT BÓNUSZ ANYAGOKKAL IS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

5 letölthető, a kurzushoz kapcsolódó segédlet, közük:

Szeretnél még többet tudni?

EZT A KURZUST CSOMAGBAN IS VÁLASZTHATOD

Önálló kurzus

19.900 Ft

Csomagajánlat

„Szülésfelkészítő komplex” csomagban:

most 59.900 Ft-ért

19 900 Ft

most 59 900 Ft-ért

79 700 Ft helyett