Indul a Momzee ingyenes webinar-sorozata, az Úton Veled. Tarts velünk! Érdekel ›

Figyelj befelé!

Várandósság és relaxáció

Ismerd meg babád fejlődését, és lazulj el hanganyagaink segítségével!

Várandósként Te vagy a kisbabád első univerzuma: helyes felkészüléssel nyugodtabbá, táplálóbbá tudod varázsolni ezt a kilenc hónapot – magad és a gyermeked számára. Szerezz hasznos ismereteket, majd dőlj hátra, és relaxálj együtt a babáddal!

Akitől tanulhatsz

Ferenczi Beáta

Pszichológus, családterapeuta, dúla

1991-ben végeztem pszichológia szakon Debrecenben. Hat év egyetemi tanítás után gyermekekkel és családokkal foglalkozó pszichológus lettem. Előbb családterapeuta, majd klinikai gyermek szakpszichológusi címet szereztem.

Transzperszonális terapeuta képzésen vettem részt és elsajátítottam a haptonómia szemléletét, módszertanát is.

Három csodás lányom születése által még autodidakta módon szívtam magamba a tudnivalókat a várandóssággal, a szüléssel és a szoptatással kapcsolatban, egyre inkább érezve azt, hogy ez az a terület, amivel elmélyülten szeretnék foglalkozni. 

Találkozom anyaságra vágyó nőkkel, párokkal, várandós kismamákkal és szülésre készülődő párokkal egyaránt. A hozzám forduló gyerekekkel és szüleikkel folytatott munkában hangsúlyozottan foglalkozom a magzati időszak és a születés történéseivel, élményeivel.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • Szülésfelkészítő
  • Gyermekágy
dr-hejja-nagy-kata

Dr. Héjja-Nagy Katalin

Pszichológus, perinatális szaktanácsadó, tanár

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetemen pszichológia, tanár és angol szakfordító szakon. Ezután ugyanitt doktoráltam 2004-ben, a zenehallgatás szubjektív élménye volt a kutatási témám. Az Eszterházy Károly Főiskolán (később Egyetemen) tanítottam 2018-ig, 2018-tól ismét a Debreceni Egyetem oktatója vagyok.

A pszichológia módszertanából autogén tréning, hipnózis, pszichodráma, majd a sématerápia módszerében képződtem. Közben két fiam született, a várandósság és szülés saját élménye, a többi édesanyával való beszélgetések, és az ezen a területen való tennivalók miatt ekkor biztos lettem abban, hogy pszichológusként ezzel a különleges időszakkal szeretnék leginkább foglalkozni. A szülés körüli életidőről való mélyebb szaktudás vágya ösztönzött a perinatális szaktanácsadó képzés elvégzésére 2012-2014 között.

Leginkább a babára várás nehézségeivel, várandós édesanyák szülésre való felkészítésével, szülésélmény feldolgozással, szoptatási és egyéb koragyerekkori nehézségekkel foglalkozom a gyakorlatban. A kutatásban pedig a szülés élményének összetevőit és a korai kötődés meghatározóit vizsgálom. 

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • A szüléshez vezető út
  • Gyermekágy

Puroszné Nagy Magdolna

Perinatális szaktanácsadó, dúla

Szegeden élek, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja vagyok. Jónéhány év gimnáziumi tanári munka után 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés óta édesanyákat kísérek, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt.

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő foglalkozásokat.

2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában: a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes anyaság létig. A leggyakoribb témák, amelyekkel megkeresnek: szülésélmény feldolgozása, veszteségélmény, termékenységi nehezítettség, várandósság alatti félelmek. 

2019-ben végeztem el a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning vezetői és várandós relaxációs képzéseit, főként várandósokkal dolgozom e téren is.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • A szüléshez vezető út

Biztos kezekben, biztos segítség

NEKED SZÓL A KURZUS, HA...

Engedd bele magad a várandósságba!

EBBEN A KURZUSBAN...

A kurzus tartalma

MIT KAPSZ A KURZUSBAN

Miről lesz szó a kurzusban?

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

1. MODUL:

Bővül a családunk – lelki és párkapcsolati változások

2. MODUL:

Fejlődés a méhen belül

3. MODUL:

Testi változások a várandósság alatt

4. MODUL:

Amikor lelkileg nehéz a várandósság

5. MODUL:

Relaxáció és feszültségoldás – bevezető videó és hanganyagok

kurzus betekinto

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz?

Nézz bele a kurzusba!

szakerto-ikon

Elismert szakértőktől
tanulhatsz

A saját tempódban
haladhatsz

Extra letölthető
segédleteket adunk

Mit kapsz még?

A VIDEÓKURZUS MELLETT BÓNUSZ ANYAGOKKAL IS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

9 letölthető, a kurzushoz kapcsolódó segédlet, köztük:

Szeretnél még többet tudni?

EZT A KURZUST CSOMAGBAN IS VÁLASZTHATOD

Önálló kurzus

19.900 Ft

Csomagajánlat

„Szülésfelkészítő komplex” csomagban:

most 59.900 Ft-ért

19 900 Ft

most 59 900 Ft-ért

79 700 Ft helyett