Magabiztosan a gyermekágyban is!

Gyermekágy

Anyává válni óriási változás – adj időt a testednek, lelkednek!

Hogyan készüljünk a gyermekágyra? Milyen testi és lelki változásokra számítsak? Átalakul-e a párkapcsolatom? Ez a kurzus a Te jóllétedről szól friss édesanyaként: tudj meg többet a gyermekágy időszakáról és az öngondoskodás lehetőségeiről.

Akitől tanulhatsz

Ferenczi Beáta

Pszichológus, családterapeuta, dúla

1991-ben végeztem pszichológia szakon Debrecenben. Hat év egyetemi tanítás után gyermekekkel és családokkal foglalkozó pszichológus lettem. Előbb családterapeuta, majd klinikai gyermek szakpszichológusi címet szereztem.

Transzperszonális terapeuta képzésen vettem részt és elsajátítottam a haptonómia szemléletét, módszertanát is.

Három csodás lányom születése által még autodidakta módon szívtam magamba a tudnivalókat a várandóssággal, a szüléssel és a szoptatással kapcsolatban, egyre inkább érezve azt, hogy ez az a terület, amivel elmélyülten szeretnék foglalkozni. 

Találkozom anyaságra vágyó nőkkel, párokkal, várandós kismamákkal és szülésre készülődő párokkal egyaránt. A hozzám forduló gyerekekkel és szüleikkel folytatott munkában hangsúlyozottan foglalkozom a magzati időszak és a születés történéseivel, élményeivel.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • Szülésfelkészítő
  • Gyermekágy

Görbicz Adria

Bába

Bába vagyok, a Bábakalács Születésház Kft. alapítója és felelős személye, a női lét kiemelt eseményeinek kísérője, szexuális életre, családi életre nevelés foglalkozások tartója, szüléssel kapcsolatos cikkek írója.

1999-ben találkoztam az otthonszüléssel, amikor első gyermekemmel voltam várandós. Akkor még nem tudtam pontosan mit szeretnék, csak hogy szeretném elkerülni a futószalag ellátást, vízben szeretném világra hozni a babámat és szeretném, hogy őt minél kevesebb rossz érje születésekor. 

Akkor egyetlen kórházban sem tudták ezt nekem garantálni. Így végül már az első gyerekem is otthon született. A felkészüléskor kapott információk, a nehéz munkával járó, de csodálatos, megerősítő szülés, megváltoztatta az egész életemet. Éreztem, amit ott az egész kis családom kapott, azt nekem is tovább kell adnom másoknak.

Ezért továbbra is a szülések mellett maradtam először dúlaként, aztán 2005-ben a Debreceni Egyetem Főiskolai Karán szereztem szülésznői képesítést. 2011 óta, amióta Magyarországon is rendelet szabályozza és teljesen legális az otthonszülés, saját bába cégem van, amiben a szülésfelkészítőtől a gyermekágyas időszak végéig kísérem a családokat.

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Szülésfelkészítő
  • Gyermekágy
dr-hejja-nagy-kata

Dr. Héjja-Nagy Katalin

Pszichológus, perinatális szaktanácsadó, tanár

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetemen pszichológia, tanár és angol szakfordító szakon. Ezután ugyanitt doktoráltam 2004-ben, a zenehallgatás szubjektív élménye volt a kutatási témám. Az Eszterházy Károly Főiskolán (később Egyetemen) tanítottam 2018-ig, 2018-tól ismét a Debreceni Egyetem oktatója vagyok.

A pszichológia módszertanából autogén tréning, hipnózis, pszichodráma, majd a sématerápia módszerében képződtem. Közben két fiam született, a várandósság és szülés saját élménye, a többi édesanyával való beszélgetések, és az ezen a területen való tennivalók miatt ekkor biztos lettem abban, hogy pszichológusként ezzel a különleges időszakkal szeretnék leginkább foglalkozni. A szülés körüli életidőről való mélyebb szaktudás vágya ösztönzött a perinatális szaktanácsadó képzés elvégzésére 2012-2014 között.

Leginkább a babára várás nehézségeivel, várandós édesanyák szülésre való felkészítésével, szülésélmény feldolgozással, szoptatási és egyéb koragyerekkori nehézségekkel foglalkozom a gyakorlatban. A kutatásban pedig a szülés élményének összetevőit és a korai kötődés meghatározóit vizsgálom. 

Ezekben a Momzee-kurzusokban találkozhatsz velem:

  • Várandósság és relaxáció
  • A szüléshez vezető út
  • Gyermekágy

Biztos kezekben, biztos segítség

NEKED SZÓL A KURZUS, HA...

Készülj velünk a gyermekágyra!

EBBEN A KURZUSBAN...

A kurzus tartalma

MIT KAPSZ A KURZUSBAN

Miről lesz szó a kurzusban?

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

1. MODUL:

Családdá válunk – párkapcsolati változások és az új egyensúly

2. MODUL:

Testi regeneráció

3. MODUL:

Pszichés problémák a gyermekágyban

kurzus-betekinto

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz?

Nézz bele a kurzusba!

szakerto-ikon

Elismert szakértőktől
tanulhatsz

A saját tempódban
haladhatsz

Extra letölthető
segédleteket adunk

Mit kapsz még?

A VIDEÓKURZUS MELLETT BÓNUSZ ANYAGOKKAL IS MEGAJÁNDÉKOZUNK!

6 letölthető, a kurzushoz kapcsolódó segédlet, köztük:

Szeretnél még többet tudni?

EZT A KURZUST CSOMAGBAN IS VÁLASZTHATOD

Önálló kurzus

19.900 Ft

Csomagajánlat

„Mindent az első évről” csomagban:

most 68.900 Ft-ért

19 900 Ft

most 68 900 Ft-ért

106 500 Ft helyett